Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Tudtok Sopron-Győr környékén...

Tudtok Sopron-Győr környékén olyan lovardát ahol tényleg rendesen megtanítanak lovagolni?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és nagyon szeretnék végre megtanulni lovagolni. Tudnátok nekem lovardákat mondani ahol rendesen foglalkoznának velem. Vagyis nem azt szeretném hogy 1 éven keresztül futószáron lovagoljak. Kérlek ne kritizáljatok.

2014. szept. 21. 09:32
 1/5 anonim ***** válasza:
7%
google a barátod drágám :)
2014. szept. 25. 14:08
 2/5 anonim válasza:
Szia! Győrben a Baldauf Team van ami a Közép ut 16 van, aztàn van lovatda Győrújbaràton is a Krisztina lovasudvar, meg Gyirmóton van a Viktória lovarda, meg Bőnynél a szőlőhegybe is van, de annak sajna nem tudom a nevét,de ha ezeket beirod a keresőbe akkor ad elérhetőséget, és àrat. Remélem valamit segítettem. :)
2014. nov. 16. 22:37
 3/5 anonim válasza:

Sokorópátkán is van, Győrzámolyon a Horváth Lovas Kft., aztán Tényőn a Sába Lovasudvar, Győrszemerén kettő is, a kisebb a Szemerei LK, a jóval nagyobb a Colonia Lovasklub.

Ha nem sokat ültél lovon, akkor szerintem az 1 év az minimum futószárazás, minden lovardában. Kivéve ahol szarnak a fejedre, a te és a ló épségére, aztán mehetsz. Egy ilyet ismerek: Viktória, Gyirmóton.

Amiket litt leírtam, azokban a lovardákban vagy jártam már, vagy lovagoltam is 1x-1x vagy ismerősök odajárnak :)

2015. jún. 21. 08:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem azert attól is fugg ( futoszar) , hogy mennyit jársz lovagolni 1 heten es hogy mennyire megy

Valaki gyorsabban tanul :)

2015. júl. 14. 16:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát jó a Colonia Lovasklub!

És a Nagybajcsi Lovaspark!

Egy év alatt sehol nem fognak levenni futószárról! A Lovaglás kemény sport, nem olyan könnyű, hogy egy év alatt már szabadon tudj menni!

2018. szept. 24. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!