Tudtok Sopron-Győr környékén olyan lovardát ahol tényleg rendesen megtanítanak lovagolni?
Sokorópátkán is van, Győrzámolyon a Horváth Lovas Kft., aztán Tényőn a Sába Lovasudvar, Győrszemerén kettő is, a kisebb a Szemerei LK, a jóval nagyobb a Colonia Lovasklub.
Ha nem sokat ültél lovon, akkor szerintem az 1 év az minimum futószárazás, minden lovardában. Kivéve ahol szarnak a fejedre, a te és a ló épségére, aztán mehetsz. Egy ilyet ismerek: Viktória, Gyirmóton.
Amiket litt leírtam, azokban a lovardákban vagy jártam már, vagy lovagoltam is 1x-1x vagy ismerősök odajárnak :)
Szerintem azert attól is fugg ( futoszar) , hogy mennyit jársz lovagolni 1 heten es hogy mennyire megy
Valaki gyorsabban tanul :)
Hát jó a Colonia Lovasklub!
És a Nagybajcsi Lovaspark!
Egy év alatt sehol nem fognak levenni futószárról! A Lovaglás kemény sport, nem olyan könnyű, hogy egy év alatt már szabadon tudj menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!