Milyen zabla kéne?
Figyelt kérdés
A lovamnak puha szája van és nem is szeretném megkeményíteni de pálcás zablával szeretném lovagolni mert a fordítással vannak némi problémák! Melyik lenne ami puhább de pálcás? például a kétszer tört 19mm-es milyen lenne? Vagy mi a jobb ha kétszer vagy ha egyszer tört?Köszönöm előre is2014. szept. 20. 14:06
1/3 anonim válasza:
Pálcás-gumis zabla.:) nézz utána nekünk bejött! :)
2/3 anonim válasza:
A kétszertört kellemesebb a lónak, mivel nincs diótörő hatása. Arra figyelj csak, hogy a középső rész szépen meg legyen munkálva, le legyen kerekítve, ne legyen lapos semmiképp.
Amit még ajánlani tudok, az az egyenes gumis, sajnos nem sok variációt árulnak belőle, nem tudom, találnál-e pálcásat.
3/3 A kérdező kommentje:
mondjuk azért annyira puha szája nincs én most sima egyszer tört közepes vastagságú csikózablát használok és ezzel pont jól tudom megfogni, és gumisból akkor lehet vékonyabb kéne
2014. szept. 20. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!