Kényelmes/milyen az ausztrál nyereg?
Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam,hogy olyat vennék.
Milyet érdemes? (márka,fajta stb..)
2014. szept. 15. 01:00
1/4 anonim válasza:
mielőtt megvennéd feltétlen próbálj ki egyet!
westernből át lehet ülni, de angolból bajos, teljesen máshogy ültet és a legtöbb embert az zavarja, hogy attól a felső combtámasztól egyáltalán nem lehet könnyíteni, tehát a könnyűügetést elfelejtheted.
nagyon kicsi itthon a választék, olyat válassz, ami elérhető áron és távolságban van.
2/4 anonim válasza:
na most pl megnéztem és a mai napon a lovasok.hu-n a piactéren összesen 3 db ausztrál nyerget hirdetnek, ebből az egyik póni/arab méret, az egyik szintetikus, tehát nem kérdés,hogy a bőrt választanám, ha egyáltalán jó a lovamra. s kínálat messze kisebb, mint hogy márkák közül válogass!
3/4 anonim válasza:
Nekem van és azt használom terepre az angol nyergem mellett! Imádom, és lehet benne könnyű ügetni! Elsőre fura lesz, de nem fogod megbánni! Nem zavaró a combtámasz sem! És mondom ugyanúgy használok mellette angolt is idomító munkára karámban. Még ebayen vettem, nincs márkája. De javaslom te is külföldről rendelj, ilyen nagy lovas félét felejtsd el!
4/4 anonim válasza:
Nekem spanyol nyergem van, abban is ki lehet könnyíteni, mértékkel. Az ausztrál az első kápa szempontjából hasonló. Amilyen a felhozatal Mo-on örülhetsz, ha kipróbálhatsz egyet-kettőt pár hónap alatt, amiből egy talán jó is lesz a lovadra és majd meglátod, hogy neked mennyire jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!