Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Bellandor lovasközpont,...

Bellandor lovasközpont, vélemények?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni, hogy milyen az oktatás színvonala, és ottani iskolalovakkal lehet e díjugratni, versenyezni? Vagy csak díjlovagolni és díjugratni saját lóval lehet?

Köszönöm

2014. szept. 13. 23:41
 1/4 anonim válasza:

Én a Bellandorba versenyezni járok, de amiket én tudok azt szívesen elmondom.

A lovardáról az a véleményem, hogy nagyon jól felszerelt rengeteg lehetőséggel, magas árkategóriákkal.

Mivel a Bellandor főként díjlovas paradicsom ugró lovasok nagyon nincsenek, de a lovas iskola lovai lehet, hogy alkalmasak rá.

Én úgy tudodm, hogy a bértartóknak havi pluszt kell fizetniük, ha az ugró pálya elemeit szeretnék használni, ezért kétséges szerintem a dolog.

Semmilyen versenyen nem találkoztam még a Bellandor Lovas Iskola versenyzőivel,de persze lehet, hogy csak elkerültük egymást.

Szerintem hívd fel őket, lépj velük kapcsolatba, vagy bogarászd át a weboldalukat!

Remélem valamit tudtam segíteni!

2014. szept. 24. 17:11
 2/4 A kérdező kommentje:
És a Nemzeti lovardáról tudsz valamit, az oktatás színvonaláról? :)
2014. szept. 24. 22:42
 3/4 anonim válasza:

A nemzeti Lovardából, ha jól tudom nemsokára kikerülnek egy időre a lovak a nagy átépítések miatt.

Régebben itt oktatott,edzett Bakos Anikó. Akkor még a Nemzetiben volt a Kisfedeles Lovasiskola.

Ő ugyan már nincs ott de Csömörön saját lovain is edz, oktat, inkább ugróban jártas, mint díjloviban. Versenyzői rendszeresen indulnak a Póni Klubbos versenyeken is.

remélem segített.

2014. nov. 17. 16:39
 4/4 anonim válasza:

Szia! Én a Bellandorba járok lovagolni. Dijugratásra sajnos az iskola lovak nem képesek, csak egy bizonyos méretig. Az iskola lovakkal nem lehet versenyezni, csak saját lóval, én úgy tudom.

További szep napot:)

2017. júl. 1. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!