Fekete alapon rózsaszín kantár? Hol tudnék venni? (többi lent)
Nem tudja Valaki ,hogy fekete alapon rózsaszín fullos kantárt honnan tudnék szerezni MO.-n? Már az összes online shopot végig böngésztem,de nagyon sehol semmi.2 helyen nem szeretnék venni.Külföldön,mert nem engedik és a Nagylovasban,mert ezzel a bolttal nem akarok többet kísérletezni:).Tudom nagyon leszűkítettem így a kört.:/ Nagyon hálás lennék:) (Ja ,és nem várok beszólásokat,amíért rózsaszínt rakok a lovamra.Az ne is vegye a fáradságot,hogy ide kommentel.)
Valami ilyesmit szeretnék,mint a középső lovon van.:
Fríz szemlén volt kitelepülve egy bolt, de az talán pont a Nagylovas volt, náluk volt több féle színben ilyen kantár.
[link] - de egyébként ha ilyesmit találsz rózsaszínben, az nem jó? Lecseréled a homlokszíjat rózsaszínre, és annyi :)
Vagy esetleg itt van:
[link] igaz, ez western.
[link] - vagy ennél érdemes lenne rákérdezni, hogy milyen színekben van.
Utolsó kommentelő! :)
Köszönöm a sok linket,de western az sajna nem jó,egy olyan homlokszíjra nincs pénzem ( de álom szép*-*),Marinka sajna csomózott felszereléseket csinál,a waldhausen meg szerintem nincs rózsaszínben.:/
Hát láttam egy lánynak,hogy pont ugyanilyenje van ,mint amit a linkben kiraktam*O*.De nem hiszem ,hogy eladná.:/ Pedig tényleg pont ugyanez.Szerintetek kérdezzem meg azért?
Egy kérdést megér a dolog szerintem, ha mást nem, hátha azt megmondja, hogy ő hol vette. :)
Amúgy esetleg még a szíjgyártókat is meg lehet kérdezni, hogy tudnak-e neked csinálni, ha valamelyik megcsinálja neked, akkor meg még variálhatsz is, hogy pontosan milyet szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!