Ismertek ilyen játékot?
A Pippa Funnel-ben ezen kívül lehet díjlovagolni,ugratni,és millitary-ra is menni,futószárazni,mint ahogy az előbb írták,lovakat ápolni és terepre menni.De csak angol nyelven kapható.El lehet vele lenni,nekem a történet mód nagyon bejön,de ha elrontod,újra kell kezdened.Amúgy különleges grafikája van,a sztori,ami végigfut érdekes.Lehet a lovakra cuccokat vásárolni,magadra is.Saját csikókat tenyészthetsz,8 lovad lehet összesen.Nevelheted őket,idomíthatod.Na igen,ebben van a Parelli-szerű cucc,amikor a lovad mutat egy mozdulatsort,neked ki kell találnod mit akar.Elég nehéz,de amúgy ez a legjobb lovas pc amivel találkoztam :)
A My horse & me 2 szerintem nagyon uncsi.Egyszer végigviszed,többször már nem akarod majd.. :)
Az online star stable tényleg pénzmániás,szóval egy idő után fizetős,nem is kicsit.Ha csalódni akarsz,töltsd le,amúgy élvezhető,ha van rá pénzed.
A star stable pc-k egész jók,sok ideig el lehet velük lenni,habár a grafika tényleg érdekesre sikeredett.Nem rossz,mondhatjuk különlegesnek.Ebben is vannak olyan pályák,hogy a legjobb lóval,legjobb holmival,hibátlan pályával lehetetlen rajta végigmenni...
A sims 3 házi kedvencben szép a grafika,azonban a lovak mozgása teljességgel lehetetlen.Amúgy a sims sok mindent tartogat,nekem megjelenés óta megvan.Ha sok a kiegészítő,akkor akadozik,nem menti el,szóval sok baj van vele.Ha meg kevés,akkor nem lehet élvezni.Amúgy a laggolós dolog is a géptől függ,hogy mennyi helyed van,milyen jó a géped,de gagyi gépre nem érdemes letölteni,vagy telepíteni :)
Sok sikert!
Ja és én mindet kipróbáltam,tapasztalatokat írtam le :)
(előző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!