Lesz házi verseny a lovardában egy hét múlva,D1-et fogok lovagolni,ez leszaz első versenyem.Azt mondták fekete nadrág kell és fehér blúz.Kifejezetten kell vennem lovasboltba versenyinget?Szerintetek lehet fekete kesztyűt használni?Mit csináljak a hajammal?Nem baj,ha sima kobakom van és nem bársonyborítású?
Majd megkérdezem a lovardába is,de arra csak 3 nap múlva lesz lehetőségem
2014. aug. 24. 23:29
1/6 anonim válasza:
Fekete nadrág? Ez érdekes, ha már megmondják milyet vegyél fel, akkor fehéret mondanak... :) Amúgy szerintem nem muszáj ezért külön versenyinget venned, csak ha szeretnél. Kesztyűt szerintem akármilyent használhatsz! És a kobak is mindegy :)
2014. aug. 24. 23:33
2/6 anonim válasza:
Ja, és gondolom lány vagy, mondjuk fond be a hajadat, de akár kibontva is hagyhatod :) de szerintem a fonott akkor már elegánsabb
2014. aug. 24. 23:34
3/6 anonim válasza:
a hajadat valahogy mindenképpen kösd össze hogy ne zavarjon
2014. aug. 24. 23:40
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ:) mindegy akkor hogy milyen és hogy hogy néz ki az ing?
2014. aug. 24. 23:41
5/6 anonim válasza:
persze, hiszen ez egy házi verseny! gondolom a fekete nadrágot is azért mondták, mert az a legtöbb embernek van, fehér meg nincs, nem kell költségekbe verni magad az első házi verseny előtt. ez a fekete nadrág - fehér ing ünneplős feeling és így legalább egységesen néznek majd ki az emberek.
2014. aug. 25. 08:30
6/6 anonim válasza:
A hajadat feltétlenül kösd kontyba, ez egyfajta íratlan szabály (de az is lehet, hogy le is van írva a szabályzatban, nem tudom). Ha a nadrág fekete, szerintem a kesztyű is lehet fekete, főleg, hogy nincs is előírva.
Fehér blúzt nemigen tudok elképzelni, mert elég általános iskolás ünneplős fíling, szerintem, én megkérdezném, nem-e lehetne egy fehér, zárt póló helyette, hacsak nincs olyan testhezálló blúzod, ami jól megy egy lovaglónadrághoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!