A lovam terorizál mit csináljak?
Utolsó előtti vagyok.
Kihagytam, hogy sokszor jutalmazd ha jót csináld. Ha elindul ügetésbe simogasd meg. Ha szépen ki tudtad hozni a legelőről anélkül, hogy elhúzott volna, jutalmazd meg jól.
csomózott kötőféket vegyél, az orránál olyan csomók vannak rajta, hogyha azt meghúzod, pont ideget ér, így meg fog lepődni, jobban érzi. próbáld ki a parellis csatlakozást egy karámba. hajtsd ki körre (a futószárat ne csatold rá a kezedbe lógjon azzal ijesztgesd), indítsd, egy idő után be fog jönni hozzád. tedd le a futószárat, simogasd meg jól mind2 oldalról. érd el hogy csak rád figyeljen, aztán indulj egy gyors lépésben aztán futhatsz is. ha követ, csatlakozva vagytok, a lovad csak rád figyel.
próbáld ki ezt és a csomózott kötőféket, meg vigyél pálcát, korrigálásképp. parellis játékból tudom ajánlani még a barátkozós és a jojó játékot a tekintélyed növelésére. szívesen segítek bármiben, írj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!