Az általatok ismert, már nem élő ló hány éves korában halt meg?
ismertem pl. másfél éves csikót, amit el kellett altatni, mert valami születési rendellenessége volt és másfél évesen is még úgy nézett ki, mint egy 7 hónapos csikó, egész nap feküdt, már a végét járta.
ismertem 22 éves lovat, egyszercsak összeesett a legelőn.
2 olyan lovat is ismertem, ami terepen szívrohamot kapott csak úgy menet közben (vágta közben). az egyik 16 éves volt, a másik kb 10, de nála tudni lehetett, hogy szívbeteg.
7 éves ló, ami a többivel együtt kiszabadult a karámból, de ezt a 7 évest elütötte egy teherautó.
2 olyan lovat is ismertem, ami szaladgált a karámban és eltört a lába úgy, hogy el kellett altatni. az egyik 18 volt, a másik talán 9.
szintén 2 ló, egyik 1 éves, a másik 13, a kukoricában csattanó maszlag volt. mindkettő belepusztult.
15 éves - kólika
23 éves nyugdíjas és tüdős ló - a karámban találtunk rá, természetes halált halt.
19 éves - rosszul lépett és eltörött az első lábában a karcsontja. Az állatorvos nem tudta megmenteni, így elaltatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!