Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mi lehet a lovam baja? Fekszik...

Moonshine21 kérdése:

Mi lehet a lovam baja? Fekszik és piheg?

Figyelt kérdés
Ma reggel kimentem az istaloba es a lovam az oldalan fekudt. Semmiaron nem akart felkelni. A fejet sem tudta felemelni. Nagy nehezen raadtam a kotofeket es 3man felalitottuk. Nagyon instabil volt, dolongelt idegesen kapirgalt nyeritett aztan ujra lefekudt. Ekkora mar kiert az allatorvos is. Megnezte, azt momdta biztos nem kolika. Megnyomta a mellet es spriccelt mindkettobol a tej. Aztan megint felalitottuk, kapott keringes javito inekciokat stb. Most mar jobbam van, jartattuk es kivottuk a legelore, most eleg jol nez ki. A doktor azt mondta,nem tudja mi lehet a gond. Valakinek valami tippje???

2014. aug. 7. 13:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hát nem néz ki túl jól..
2014. aug. 7. 15:49
 12/20 A kérdező kommentje:
Szenat sem eszik es inni sem iszik
2014. aug. 7. 15:49
 13/20 A kérdező kommentje:
Mar hivtunk masokat de mind azt mondja loval nem foglalkozik. Ausztria....
2014. aug. 7. 15:50
 14/20 anonim ***** válasza:
Pff...milyen jó. Nincs nagyállat kórház, ahonnan kimenne egy? Vagy ahová be tudnák szállítani?
2014. aug. 7. 15:57
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem tudok rola. Utanna kerdezek
2014. aug. 7. 16:11
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha nem tud kijönni az orvos, akkor kérd meg hogy ajánljon valaki mást, aki ki tud jönni és meg tudja nézni, esetleg ha van lovarda a közelben vagy más lovasok, hogy ki van még doki aki kijöhet, mert az is lehet hogy a lovad nem éri meg a reggelt. De lehet vemhesség is, azt érdemes Uh-val vizsgálni. Széklet vizelet van?
2014. aug. 7. 16:46
 17/20 anonim ***** válasza:
Jártassátok folyamatosan, simán lehet kólika...
2014. aug. 7. 18:23
 18/20 A kérdező kommentje:
Nagy nehezen 6an felalitottuk,szegenyem elegge lenyuzta magat par helyen mert egyszer vissza esett. Jarattuk. Mostmar evett es ivott is. Volt szeklet es vizelet.Kivittem megint a legelore egy masik lohoz, azota hala az egnek nem fekudt le.
2014. aug. 7. 20:14
 19/20 anonim ***** válasza:

szerintem pedig simán lehet kólika, nagyon nagy a hasa alja, a kaparás is azt bizonyítja, hogy fájdalmai vannak.

most mi van vele?

a pérája egyébként hogy néz ki?

lehet, hogy akár vemhes volt, csak elpusztult benne a csikó.

2014. aug. 8. 14:28
 20/20 anonim válasza:
Azóta mi van vele?
2014. aug. 11. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!