Nyeregkészítés árak?
Ja, nekem Neizerem van, szintén díjnyereg, csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni róla.
Barth honlapján egyfajta díjlovas nyerget láttam, ha jól rémlik, 250-300 ezer között mozgott.
A Neizer mostanában, ha jól tudom, elég gyenge szintetikus vázra építi a nyergeit, és a kápáknál könnyen szétmennek. Én ezt csak halomásból mnodom persze, ismétlem. A Barth nekem indokolatlanul drága, már a többi terméküknél is, de mondjuk az biztos, hogy jó...
Én a helyedben egy használt, de márkás (Prestige, Kentaur, Stübben, PEssoa, PAssier, Kieffer ha szintetikus, akkor Wintec... vagy amiben eddig ültme, és nagyon bejött, a Bruno Delgrange Virtuose nyereg), jó nyerget néznék, igazából.
170.000, 179.000 és 175.000 Ft + áfa az áruk.
Azt viszont nem tudom, hogy barnában készítenek-e, bizonyára, de én még sosem láttam.
Nekem még régebbi favázas van, az újakról nem tudok nyilatkozni, annyiban biztos jobbak, hogy flexibilisek. A vázra 10 év garanciát adnak.
A hunique nagyon elszállt árilag, mondjuk minőségben nagyon jó. 1000 EUR felett vannak a nyergeik.
Én nem csináltatnék nyerget, 200-ért már nagyon jó használt márkásakat lehet kapni, lehet próbálgatni, cserélgetni, ha nem jó, vagy méretre alakíttatni. Egy pár éves stübbent megkapsz 600 EUR-ért, lóra alakíttatod 10eFt-ból, és pár év múlva majdnem ennyiért el tudod adni. A készíttetet nyergeket meg évekig próbálják árulni, ha épp úgy alakul, vagy óriási buktával lehet eladni. Sajnos itthon nincs értéke az ilyesminek, nagyon márkafüggő a piac.
A Hunique pont a fele egy nyugati piacon, ebben a kategóriában lévőnek.
Lóra-, lovasra készül. A későbbiekben is állítható, alakítható megoldásokkal.
A Hunique egyébként használt, egyéb nyergeket is méretre állít és szakmailag segít egy használt nyereg lebonyolításban.
Írj nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!