Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hol tudom meghirdetni a...

Hol tudom meghirdetni a nyergemet cserére?

Figyelt kérdés
Van egy díjlovas nyergem, amit sürgősen cserélnem kellene ugróra... facebookos csoportokkal nem vittem sokra
2014. júl. 29. 11:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Lovasok.hu ott van piactér
2014. júl. 29. 11:26
 2/8 anonim ***** válasza:
valószínűleg hamarabb eladod és veszel belőle ugró nyerget, mint hogy elcseréld... szerintem.
2014. júl. 29. 11:53
 3/8 anonim ***** válasza:
olx, jofogás, vatera is elég jó lehet. Bár én is a lovasok.hu piacterére esküszöm. De több helyen is hirdetem, az a biztos :)
2014. júl. 29. 11:54
 4/8 anonim ***** válasza:
én is cserére hirdettem a nyergemet, egy univerzális-ugró volt, márkátlan, és nagyon sokan jelentkeztek érte, hogy meg akarnák venni. visszautasítottam, nem sokkal később jött a cserelehetőség :) igaz nekem még rá kellett fizetnem, de ez egyértelmű volt. nekem olx-en sikerült, de hirdettem a lovasok.hu piacterén, jófogáson, facebookon. ha meg ajánlanak fel neked is pénzt, akkor eladod, és megveszed belőle az ugró nyerget, lehet az úgy gyorsabb lesz.
2014. júl. 29. 12:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is cserében gondolkozom, díjlovast díjlovasra, de nem sok esélyt látok rá, hogy bárki is ráharapna. Szerintem a tiédet is előbb vennék meg, mint cserélnék, mert mindenkinek más típus tetszik, más méret kell a lóra, lovasnak, elég nagy szerencse kell hozzá, hogy jók legyenek a méretek és tetszenek is a nyergek mindkettőtöknek.
2014. júl. 29. 15:35
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsokat! Wintec Pro díjlovas nyeregről van szó. Szerintetek 100 000 Ft reális?

[link]

2014. júl. 29. 15:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Ahogy láttam, ennél csak olcsóbb Wintec-ek vannak fenn, ha sürgős, akkor én engednék az árból.
2014. júl. 30. 06:55
 8/8 anonim ***** válasza:
ha ez egy drága nyereg volt, érdemes lenne odaírni a nyereg eredeti árát.
2014. júl. 30. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!