Hogyan tudnék megbarátkozni a lovardában lévő lányokkal?
Messze van tőlünk a lovarda ezért mindig kocsival visznek (busszal nagyon sokáig tartana) így a szüleim mindig ott vannak és nem szoktam beszélgetni a lányokkal.
Néha már próbáltam, de 1 szavas válaszokat kapok.
Nem tudom kit hogy hívnak nem tudom melyik ló melyik és hol van a felszerelése (pedig 1 éve járok oda) és ezért nem tudom hogy melyik lovat kell felkantároznom.
Én vagyok béna? Mit kellene tennem próbálkozzak tovább? Miket kérdezzek, hogy tudjak velük beszélgetni?
Lehet hogy nem a legmegfelelőbb kategóri de gondoltam hátha másnak van tapasztalata.
hát általában a lovas lányok nagyon fenn hordják az orrukat
:( Én ha új lány/fiú jön,akkor mindíg beszélgetek vele,mert tudom milyen rossz kezdőnek/újnak lenni és kiválasztani egy beszélgetőpartnert stb..így segítek neki feloldódni :)
amúgy a kantározás..Hát kérdezd meg talán az oktatód,vagy aki mondta h kantározd fel a lovat,h melyik lovat kell vagy hol van,mert kevered még őket,és hogy hol a nyerge/kantára.Vagy amelyik lovon lovagolsz,jegyezd meg valamiről(pl a nyereg tapintásáról/kapaszkodó van-e vagy nincs/szín/méret/nyereg alátét/nyeregpárna) vagy valami apróságról,a kantárt pedig méretről,díszről,zabláról)és az alapján jegyezd meg!Én is így csináltam.Bár nekem 2,5 évembe telt megjegyezni,mivel ahányszor mentem annyiszor másik lóra ültem vagy másik felszerelés volt rajta.
Sok sikert hozzá,ha valami kérdésed van akkor írj pirvit ,mert ide van h elfelejtek visszanézni :D
Én anno amíg lovardába jártam, mindig úgy voltam vele, hogy lovagolni megyek, nem haverkodni. Köszönés, pár szó megvolt és elég is. Elsősorban egyébként is ezek az "úri lovas p***ák" (persze 0 hozzáértés, csak az ego) voltak. Akik még egymásra is fújtak. :)
Úgyhogy egy év után gyorsan meg is untam, hogy olyan ossza nekem az észt, aki nem tudja normálisan futószárazni a lovát...
Csak úgy kíváncsiságból hány ló van és milyen gyakran mész, hogy nem tudod megkülönböztetni őket egy év után?:)
Esetleg így nyáron szabad idődben kijárhatnál csak úgy simán foglalkozni is velük, takarítgatni stb., hogy megismerd őket.
Köszi a válaszokat. :)
Próbálkozzak tovább?
Van hogy más lovat kapok (sok ló van és a 80 %-a pej jegyek nélkül (csak forgó méret és habitus alapján lehet megkülönböztetni őket.
De ami a legjobban zavar hogy csak köszönnek és kész ha kérdezek válaszol de nem kérdeznek vissza.
Tapasztalatotok van vkinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!