Mit gondoltok? Vélemény?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=d1knHgtG2m8&feature=youtu.be
az első(én) 1 éve lovaglok, a második lány pedig 3-4 éve
2014. júl. 25. 21:52
11/15 anonim válasza:
Hát.Én inkább ezt nem osztottam volna meg youtube-n..napi szar gyanus :D
Egyszerűen minden rossz az ülésedben! Ezt még gyakorolnod kéne.Az edződ ilyenkor hol volt?
12/15 anonim válasza:
0:34-nél az a belebikázás a ló oldalába..na hát,egy év után nem itt kéne tartanod.Jézus..2014.magyarország,ahol mindenki azt hiszi,hogy tud lovagolni.
13/15 anonim válasza:
Nagyon pattogsz a nyeregben.Amúgy már bocsi de 1 év után azért ennél jobbra számítana az ember...gyakorolj sokat,de ne terepen!további sok sikert!
14/15 anonim válasza:
Ha lovasnak mondod magad, legalább tiszteld meg azzal a lovat hogy nem rugdosod. Egyébként nem tudsz lovagolni. Keress egy edzőt, aki majd az alapoktól mindent megtanít. Ha így folytatod, tönkremegy a ló. Mellesleg próbálj megbarátkozni a tisztelet és az alázat fogalmával. Sok sikert!
15/15 anonim válasza:
Szerintem keress gyorsan egy edzőt mert ebből rendszerint görcsös kapaszkodás szokott lenni a térdeidbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!