Van ötletetek mivel tudnám összebarátkoztatni apónimat és a nagy lovamat? Nem jönnek ki túl jól. :/
Figyelt kérdés
ha összeengedem őket akkor összeverekednek ágaskodnak egymásra, rúgnak harapnak... :S
de nagyon rossz így hogy külön karámban kell tartanom őket, mert az egyikben így nincs árnyék egész nap :/
2014. júl. 25. 09:39
1/3 anonim válasza:
Ha eddig egymás mellett voltak, nyugodtan összeengedheted őket. Nem kell az első rúgástól megijedni, hagyd rájuk, had rendezzék le a rangsort.
2/3 anonim válasza:
hol tartod őket ?
am szerintem fokozatosan szoktasd össze őket.
először egymás melleti boksz,aztán egymás melleti karám,aztán egymás mellé kikötöd őket,stb.
(szerintem,legalábbis én valahogy így csinálnám)
3/3 x) válasza:
Hagyd nekik, hogy lerendezzék a rangsort. Addig úgyse fogod tudni békében egymás mellett tartani őket, amíg el nem döntik, ki a domináns. Jó, nyilván nem kell hagyni, hogy komoly sebeket ejtsenek egymáson, de pár óra alatt lerendezik ők, hogy ki van föntebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!