Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Tudtok Komáromban bértartás?

Laura012 kérdése:

Tudtok Komáromban bértartás?

Figyelt kérdés
Komáromban keresek bértartási lehetőséget elsősorban magánszemélynél de lovarda is szóba jöhet. Nagyon örülnék ha találnék olyan helyet ahol tudnám tartani a lovamat mivel nálunk nincs nagy hely ezért nem lehetne lovat tartani viszont én nagyon szeretnék egyet de ez csak így valósulhat meg. Aki tud kérem írjon bármilyen lehetőség érdekel!!! Nagyon megköszönném annak aki tud nekem segíteni! :)

2014. júl. 24. 20:30
 1/4 A kérdező kommentje:
S.O.S-ben érdekelne a dolog!!!
2014. júl. 24. 21:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Senki nem tud segíteni? :(
2014. júl. 25. 06:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudok, van egy ismerősőm aki ott tartja a lovat de nem hiszem hogy válalna ilyet.
2014. júl. 25. 08:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem. Nekem tavaszig kellene a hely mert utána máshova tudnám vinni a lovat (de oda sajnos elöbb nem tudok vinni lovat). Azért köszi a válaszod! :) várom még a válaszokat!!!
2014. júl. 25. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!