Melyiket lenne érdemes használni ilyen esetben?
Nagyon vacillálok, hogy melyiket használjam a ló lábára. Régebben volt egy sérülése, ami miatt egy ideig vizesedett a lába, ám megfelelő kovács és kezelés mellett mára már száraz a vizesedett láb. Nyár végén vásárolom vissza a lovat, szeretném megtudni, hogy érdemes e egyáltalán bármit is a lábára tenni, ha igen akkor melyiket? Lábvédő, ínvédő vagy fásli?
Lábvédőből memóriahabosat néztem, ínvédőből pedig hagyományos szivacs bélésűt, fásliból pedig kombináltat, ám nem tudom, melyik lenne a jobb. Ezen a téren technikai segítségre szorulok :)
A ló most patkolva is van, ha ez számít bármit is.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Ha nincs probléma, nem kell fásli.
Nem tudom, hogy lábvédő alatt mit értesz. Gyorsfáslit? Azt használthatsz rá, ahogy ínvédőt is. Nem árt.
Igen gyors fásli, de azért írtam lábvédőt, mert elég sok helyen ez volt már a megnevezése, gondoltam akkor már mindenki így használja :)
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!