Milyen márkát ajánlotok felszerelésben?
olyan kezdő közép haladó szinten v agyok és kellene lovagló nadrág lábszár védő.
a válaszokat előre is köszönöm
Nekem egy Káró nadrágom van, 11 éve jótársam, nyúztam nagyon sokat, de meg sincs kopva! Sajna már nem kapható.
Vegyél olyat, ami számodra megfizethető. Itt is vannak nagy márkák, aminél csak a név miatt elkérnek 70 ezret egy nadrágért. A másik véglet számomra Decathlonos nadrágok,bár ott is van 4000Ft-os meg 10 ezres is. Az olcsóbbikról hallottam jót is rosszat is, de inkább több rosszat.
Lábszárvédőből nekem egy hasított bőr darab van egész pontosan ilyen: [link]
Az elsőn 6 év után kellett zipp-zárt cserélni, szóval ez is viszonylag tartós cucc. Ilyen amarát, meg műbőrt ne nagyon vegyél.
Én amolyan hobbista vagyok, igaz nem is vagyok tele lóvéval, de lehet ésszerű áron jó és tartós felszerelést venni. Persze ha a pénz nem számít akkor vannak jobb márkák a Domingónál, Fogunzánál,Horzenál, Tattini-Daslö-nél, de azoknak megkérik az árát (HV polo, Prestige, Kingsland és még sok más).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!