Pécs környékén jó lovarda?
Figyelt kérdés
régóta lovagolok,és szeretnék ezentúl versenyszerűen is. saját lovam nincsen, ezért keresek egy jó lovardát ahol felkészítenek a versenyekre. valakinek van tippje? :)2014. júl. 3. 22:01
1/3 anonim válasza:
Nem pécsi vagyok,de lehet,hogy tudok segíteni :)
Nem tudom,de nekem a Bosi a legszimpibb,habár nem találtam róla oldalt.Sportegyesület,gondolom versenyszerűen is lovagoltatnak.
Nézd meg mindet,érdeklődj a képzésről és az árakról.
2/3 anonim válasza:
A Bosiéknál már nincsenek vendéglovasok.
Az a helyzet, hogy lovardát tudok mondani, olyat is, ahol versenyeznek, de hogy lovat tudnak-e adni....
Bánoson van egy nagyobb lovi, akkor Komló-Sikondán a Kalafarmon próbálkoznék még, esetleg Orfű-Abaligeten Rácz tanya ( [link] vagy még Ökopark Bükkösd ( [link] Csemetekert lovasiskola Bóly ( [link] szerintem ez lesz a te helyed).
Ezeknél érdeklődj.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2014. júl. 6. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!