Miért nem engedi meg az edző hogy vágtázzak?
Ez meglehetősen zavaros. Ha én rendesen tudok vágtázni, akkor simán beugratom a lovat és vágtázok, gondolom, úgysem csak edzővel ülsz föl a lovadra. Ha rendes edző vagyok és tudom, hogy tud a tanítvány vágtázni, akkor edzésen természetesen vágtázik. Ha nem tud a tanítvány vágtázni, akkor futószárra veszem és úgy fog edzésen vágtázni, vagyis megtanítom rá. De olyan nincs, hogy valaki nem vágtázik!
Ha vágtázni akarsz, nyisd ki a szádat és szólj! Kérdezz rá, miért nem akarja engedni az edző, hátha kapsz rá valamiféle normális magyarázatot.
Nyilván én vágtázok, minden nap lovagolok, rizikós lenne kihagyni, főleg ilyen lóval.
Nem képzelek nagyot :'D Mármint átlagban 5 év után elég rendesen tudnak lovagolni, meg az edző meddig tartotta nekem az edzéseket, akkor vágtáztam is rendesen meg minden, de mostanában semmi. A lovam jobb válla érzékenyebb bemelegítáés előtt, azért folyamat 7 ütemet üget, lép, üget, lép variációkat csinálja. De amúgy megy az ugrásváltás is, helyből és lépésből vágta is, és tudja is, de nem csinál semmit. Csak ügetésig, de mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!