Mivel növesszem meg a lovam farkát?
Nem érdekel semmiféle perverz ,vagy hülye beszólás!Mert már megkaptam az összeset!
Arról lenne szó ,hogy tavaly tavasszal barátnőm csánkig levágta a lovam farkát véletlenül ,és megőrült a legyektől és egyéb rovaraktól '13 nyarán.Most még kéne kb 15-20 cm ,hogy csüd aljáig érjen.Valami házi receptet várok.Legvégső sorba akarok csak venni mindenféle csodaszereket aranyárakért.
a sörélesztőt azt hogyan?
pont odaírtam ,hogy nem érdekelnek ilyenek,de mindegy...:D
Azt elmeséled, hogy hogy lehet "véletlenül" csánkig levágni egy ló farkát? Csak nehogy mást is ilyen baleset érjen.
Egyébként én is valami "pótszert" javasolnék. Vagy bálamadzagot fonnék, kötnék a farkába, vagy másik lótól "vennék kölcsön" pár tincset a farkából és azt fonnám a enyémhez, nálunk a lovardában szoktak ilyet csinálni, de inkább esztétika miatt fogatozáshoz, mintsem funkcióbeli hiányosságból adódóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!