Jól értelmezem ezt a hirdetést? Használják a lovamat oktatásra és még én fizessek?
Ezt most jól értelmezem, hogy én, a lótulajdonos odaadom a lovamat, ők napi (!) 1-2 órát használják és még fizessek 25.000-et a ló ellátásáért? Most én értem félre, vagy tényleg ennyire pofátlanok a Szilaj lovasparkban??
nyilván többet kéne fizetni, ha nem használnák, de napi 1-2 óra használat nem hinném, hogy "csak" ennyit ér. és oké, hogy nem jó a lónak, ha csak áll egy pici karámban, de az se, ha a nyári táborokat végig tolja bénák alatt...
az ilyen úgy "korrekt", hogy ingyen tartják, cserébe használják. vagy legyen félbértartás, csak a felét kell fizetned, de akkor nem napi 1-2 órát használják, hanem heti 3-4 alkalommal!
de én mégis mikor használjam, amikor megy napi 1-2 órát? még utána?
ha én megszorulnék úgy, ahogy mondod előbb keresnék egyéni feles bértartót, aki ugyanúgy kifizeti a felét, de csak heti 2-3x jön, mint ez!
illetve ahogy írtam van olyan (főleg nyáron), hogy lovardákban úgy tudod elhelyezni a lovad, hogy nem kell fizetned, de ők tartják. ja, hogy akkor te nem lovagolhatod. hát szerintem így se...
de ezek szerint van, aki szerint ez korrekt és normális... :(
"..nyári táborokat végigtolják bénák alatt..."
Egy igazán kedves, toleráns tizenéves képe bontakozik ki előttem rólad.
A lovaglótudásod fejlesztése mellett fordíts némi időt jellemfejlődére is!
nem tudom miből jutottál erre a következtetésre, arra meg végképp, hogy hogy lovagolok szerinted.
láttam már nyári lovastábort (külső szemlélőként) ahol ha 35 fok van, akkor is menni kell a lovaknak. a saját lovamat (amit felnőttként, saját keresetemből vettem magamnak) biztos nem futószáraznám a szikrázó homokon a hőségben.
és igen, egy lónak sokkal rosszabb egy "foglalkozás" kezdővel, mint egy lovagolni tudó lovassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!