Van olyan növény amit otthon meg tudok termelni a lovaknak és nem lesz tőle bajuk?
Tököt, uborkát, borsót, babot NE! (Bár a tökben és uborkában nem vagyok biztos, de úgy tudom, nem szerencsés lónak adni... hüvelyes termést viszont semmiképp!!)
Amit megtermelhetsz nekik, az tipikusan a répa, alma, kukorica, ahogy te is írtad. Kukoricával vigyázz, mert nagyon könnyen elhízhat tőle (vagy nem tudom, milyen célra akarod termeszteni).
Szeretik egyébként a görögdinnyét is, bár én biztos nem bírnám ki, hogy ha már egyszer megtermelem azt a dinnyét, ne én egyem meg :D De ha esetleg ti is enni akartok belőle, nem fognak megsértődni, ha nekik csak a lerágott héj jut, azért is nagyon hálásak tudnak lenni! ;)
Ami még tipikus konyhakerti növény, az a karalábé, karfiol, petrezselyem, zeller, saláta, spenót és sóska, hagyma, fokhagyma, kapor de szerintem ezekkel nem érdemes ugyebár kísérletezni :)
Igen ilyen "finomságokra" gondoltam.
Kukoricát télre egy keveset szoktatás után, nem egész évbe a nagy fűtő értéke miatt ugyebár, köszönöm szépen a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!