Mit gondoltok? így mehetek lovardába lovagolni?
mehetek úgy lovardába lovagolni hogy nincs lovam?Meg az árakról tudtok valamit mondni?ammeg Szolnokon lakom
13/L

Az árak eléggé szórnak 1500-3000 Ft/óra közt vannak az árak, de a bérletek olcsóbbak.
Előre szólok, hogy 2-3 óra alatt nem tudsz megtanulni lovagolni, szóval beszéld meg a szüleiddel, ha komolyabban érdekel a dolog, mivel nem olcsó mulatság. viszont nagyon szép sport,csak ajánlani tudom.
Ha komolyabban szeretnél lovagolni használtan is beszerezhetsz holmikat lovaglónadrágot, lábszárvédőt, kobakot(ezek az alap holmik). paci.hu fórumon van egy olyan topik, hogy apróhirdetések ->felszerelés. Itt pár ezerért vehetsz használtan dolgokat.

23:22-es vagyok, Jászberénybe, itt a honlapja: haholo.site11.com
én nagyon szeretek idejárni, mert az oktató nagyon kedves, a lovak pedig barátságosak.
egyébként kobakot első alkalommal is vegyél, mivel bármikor történhetnek balesetek.
Farmerba ne menj lovagolni, mert a varrás kidörzsöli a combodat, a legjobb, ha veszel egy lovaglónacit, 2000-3000 Ft között már lehet venni. Nem muszáj csizmát venni, de edzicipőbe ne menj, mert előre csúszík a lábad a kengyelben, és kisebesedik a lábad. Saját tapasztalat, két hétig varas volt a lábam, mert eleinte edzőcipőbe jártam lovagolni, szóval szerintem inkább szerezz be egy bakancsot, meg egy lábszárvédőt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!