Lovasok! Lovastábor, segítség? Nem tudom mi legyen! (Lent)
Januárban kezdtem lovagolni, imádom meg minden... szeretnék menni lovastáborba, de elég kiszámíthatatlan a menzeszem, előfordult már, hogy 10-15 nappal előbb jött meg, vagy késett.... egyszer lovagoltam úgy, hogy épp meg volt, borzasztó volt mind a lovon, mind utána a betét miatt. Sokáig szenvedtem.
félek, ha befizetünk az egyik hétre akkor pont addigra jön majd meg...
tampont nem használok és nem is fogok!
Ötletek, tapasztalatok?:/
Tanácstalan vagyok, mi legyen...
14/L
a tamponnal kapcsolatban... (bár nem pont ide való téma)
- szerintem 14 évesen már nem vagy fiatal hozzá, 13 évesen még az voltál, de mások ebben a korban már simán szexelnek is, egy tampon, főleg egy kicsi meg még az ujjadnál is vékonyabb, bajod nem lesz tőle.
- ha annyira nem jó a kapcsolatotok, hogy megbeszéljétek, akkor vehetsz 1 csomaggal a lovastábor idejére és csak lovaglásra használod, nem kell tudnia róla.
- megnyugtatásul közlöm, hogy 14 évesen én is félve próbáltam ki a tampont, azt hittem majd fájni fog felrakni és érezni fogom, hogy ott van, de egyáltalán nem fáj felhelyezni, még csak nem is kellemetlen és utána nem érzed egyáltalán a jelenlétét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!