Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szerintetek lenéznék így a...

Szerintetek lenéznék így a lovamat?

Figyelt kérdés

Mivel én versenyekre járok ! ( nem rangos versenyekre , mivel ahol tartom a a lovamat a lovarda nem egy így hely inkább tanyasi életmód van ott ! )

Szóval én a versenyek miatt nyírnám a lovam szőrét és ugye így majd takargatni kell , de félek , hogy az ottaniak leszólnák és nagyon puccosnak mondanák !

Meg nekem amúgy sem tetszenek az ilyen mackos hosszú szőr , szerintetek ?

2014. máj. 5. 18:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
No para, ahol van melegvizes lómosoda, ott van hozzá infralámpás lószoli is, ahol megszáríthatod.
2014. máj. 7. 13:07
 22/30 anonim ***** válasza:
De pont ez az, hogy egy tanyán tartja (szuper felkészülési körülményekkel gondolom a "versenyekre"...), ahol egyik sincs, a másik meg az, hogy a rövid szőrű szürke (nem fehér) is ugyan úgy dzsuvás lesz. Szerintem csak divatból akarja megnyírni, aztán fél, hogy kibeszélik miatta.
2014. máj. 7. 14:25
 23/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ne nyírd, ha azt akarod, hogy ne növessze meg annyira, akkor kezd el a hideg beálltával takarózni és nem lesz nagy a szőre, de ezután mindig takarni kell! Munka közben le lehet róla venni, de ahogy kezd felszáradni, rögtön le kell takarni. Télen a sárga foltokat hintőporral, szénporral vagy vannak már ilyen csodaszerek is, le tudod szedni nagyjából, de a többi versenyző is tudja, hogy a szürke ló télen sose lesz olyan tiszta. A lábait lemoshatod langyos vízzel, gondolom van azért egy lakóépület, ahonnan tudnál egy vödör meleg vizet vinni.
2014. máj. 7. 15:44
 24/30 anonim ***** válasza:
Hja, kérem, b*ni is meg szűznek maradni is egyszerre nem lehet. Aki "divatosra" akarja nyírni a lovát, annak be kell vállalnia azt is, hogy a háta mögött kiröhögik miatta. :)
2014. máj. 7. 15:45
 25/30 A kérdező kommentje:

Nem divatból szeretném nyírni -.-

Igen tanyán tartom és magán edzőm van ha tudni szeretnéd -.-

2014. máj. 7. 18:25
 26/30 anonim ***** válasza:

Figyelj, semmit nem ártasz vele, neked nem kell hatva kiló szőrt benyelni, neki kevésbé lesz melege. Energiát is takarít meg.

Hajrá, ha meg kinevetnek, akkor viseld emelt fővel, neked tetszik és pötty.

2014. máj. 8. 09:15
 27/30 anonim ***** válasza:

21-es válaszolónak.

Egyáltalán nem biztos, hogy ahol melegvizes patamosó van, ott egyáltalán nem biztos, hogy van lószoli.

A többire meg fentebb válaszoltam :)

2014. máj. 9. 15:19
 28/30 A kérdező kommentje:
nincs se meleg víz se ló szoli
2014. máj. 9. 16:29
 29/30 anonim ***** válasza:

Pont ezt írom már mióta, hogy nincs nekik egyik se. :)

Így hiába rövid a szőre, nem lesz tisztább, mert nem fogja tudni lemosni, csak 0 fokos vízzel télen, azt meg nem kéne. Szóval még mindig nem látom a kérdező motivációját azon kívül, hogy nem tetszik neki a hosszú szőr.

2014. máj. 9. 16:39
 30/30 A kérdező kommentje:
Nem csak nekem lenne jobb hanem a lovamnak is ! Neki sem izzadna be az a hosszú bunda !
2014. máj. 10. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!