Milyen árban van a kiscsikó? Vagy a betanított, de fiatal ló? (kb)
Rokonom szeretne lovat venni.
Mivel nekünk régen volt lovunk, de én csak belecsöppentem, mert amikor születtem akkor már öreg volt..
Kb 8 éves lehettem amikor meghalt, és nagyon szerettem.
A rokonomék szeretnének lovat, és mivel nekünk volt, tőlem kérdezte, hogy milyen árban vannak.
Mivel én nem nagyon tudom, kérdezem! :)
Választási féléves zugcsikót már 60-70 ezerért is lehet kapni.
De első lónak nem ajánlja senki, hogy csikót vegyenek. Egy éves csikónál is még 3 év, amíg lovagolhatóvá válik és akkor még ugye be is kell lovagolni, ami nem kis feladat, és jobb ha hozzáértő végzi.
Szóval első lónak 6-8 éves rendesen belovagolt lovat érdemes választani. Azt is figyelembe kell venni, hogy mire akarják később használni és olyan képzettségűt venni. Fontos, hogy legyen útlevele.
Amúgy 200 ezertől mennek felfelé az árak, ki lehet fogni nagyon jó lovat ezen az áron, de olyan 4-500 ezrtő vannak általában, melynek rendezettek a papírjai és be is van lovagolva.
Köszönöm a válaszokat! :)
Igen, valószínűleg betanított lóval akar kezdeni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!