Mennyi esélye van?
Nyilván hátrányból indul.
De szerintem a kitartásától, elszántságától, és a tehetségétől függ. Ha mindent megtesz a sikerért, akkor van esély.
Szerintem semmi.
Főleg, hogyha semmi sportmúltad nincsen.
Ha valamit csináltál, és tehetséged is van, akkor talán még a középmezőnyben elbohóckodhatsz.
De mindig és minden versenyen lesz legalább 4-5 úrigyerek, aki 12 éves kora óta űzi már a sportot, mégpedig a legjobb lovakon, és ők fogják elvinni a dobogós helyezéseket.
Sőt, már olyat is láttam, hogy egy tenyésztő benevezte három lovát, és ő maga lovagolta mind a hármat. El is vitte velük az első, a második, és a negyedik helyet. Egyik lábával a dobogó 1-es felén, másikkal a 2-es felén állt, és vigyorgott, mint a vadalma, miközben az arany- és az ezüstérmet a nyakába akasztották. Nem mondom, hogy nem volt benne rengeteg munkája az illetőnek, de azért a többiek játékát elég alaposan elrontotta vele.
De van egy csomó szelídebb lovas ágazat, ahol gyűjthetsz nagyon kellemes élményeket. Pl. tájékozódási túralovaglás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!