Lovas kérdőív/kvíz?
Édes Istenem, ezek is marha okosak, akik ezeket a "teszteket" összeállították... az egyik talán képen látott már lovat, a másik meg...
Miért, mi másért kérdezné? Szerintem a legjobb módja a fajták megismerésének, meg a (milyen az álomlovam" álmodozásnak az, ha kinyit az ember egy fajtalexikont és elolvassa. Abban nem lát majd olyan verziókat, hogy Fajtája lehet: "félvér, ősei között lehet őshonos ló és angol telivér", "őshonos vagy félvér", stb.
Nem szeretnék vitatkozni, en is tudom hogy ezeknek a fele hülyeség ( vagy több mint a fele) de lehet tényleg érdekli mert pl egy álmodozó kis 10 éves en is kitöltöttem régen iylen marhaságokat.
Másrészt meg ha tényleg lovat akarna venni az nem a mi dolgunk sajnos olyan világ ez hogy megveszi elrontja a lovat majd megy a vágóba de ez ellen nem tehetünk semmit.
És csak a kérdező tudja miért is kell neki ez, lehet szimplán érdekli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!