Mit lehetne csinálni?
Figyelt kérdés
Van egy 2 éves heréltem.Mikor odamegyek hozzá,megakarom simogatni akkor elkezd harapdálni meg elrántja a fejét, nagyon vad. Mit lehetne vele csinálni?2014. ápr. 12. 16:45
1/7 anonim válasza:
foglalkozz vele többet. menj be hozzá, ápold le, vedd fel a lábát, fésüld ki a sörényét. ha harap, akkor meg csapjál az orrára, tudni fogja, hogy miért kapta.
2/7 A kérdező kommentje:
Még ezeket sem lehet vele csinálni. Még a körmölést sem engedi, mindig megcsavarják neki az orrát.
2014. ápr. 12. 16:53
3/7 x) válasza:
Ha harap, akkor jól orrba vágod. Mást nem igazán lehet vele kezdeni. Kéne hozzá egy lovas, aki érti is a dolgát és elég határozott, hogy leszoktassa ezekről. Meg nem ártana neki mindennapos mozgást biztosítani, hogy levezesse az ideget.
4/7 A kérdező kommentje:
Jövőhéten viszik el 2 hónapra.Ennyi idő elég lenne neki hogy leszokjon ezekről?
2014. ápr. 12. 17:03
5/7 anonim válasza:
Az a gond, hogy amelyik kapósabb a harapdálsásra, csipkelődésre az valószínűleg később is előfog jönni olyan személlyel szemben, akit nem tisztel. Megteszi, mert megteheti.
Ha elviszik 2 hónapra és ott helyre van rakva, talán nem folytatja, de nagyobb az esélye, hogy vissza kerülés után még mindig "alattvaló" leszel és újra elkezdi.
Hozzánk is került most egy ilyen ló. Egy pillanatra nem figyeltem és ráharapott a szám szélére. Veszélyes dolog ez.
Egyébként kérdésre válaszolva én, ha még csak csipkelődik elszoktam kezdeni csipkedni a száját, orrát, ahol érem. Addig csinálom, amíg vagy arrébb nem megy vagy legalább látom rajta, hogy elgondolkodott kicsit. :)
7/7 anonim válasza:
Ha megharap a lovam és nem csak csíp akkor nem fokozatoskodom hanem akkora pofont kap hogy....vagy ami a kezedben van pl:pálca a szügyére csapsz ha hátralép akkor abba hagyod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!