Lovas szakközépiskolák. Tudtok?
Figyelt kérdés
Olyan iskolát szeretnék amik ad lovas szakmát. (Konkrét elképzelés nincs csak,hogy lovas.) Szakközépiskola kellene mivel az ad érettségit de ilyet szinte sehol se találtam.olvastam egy oldalon hogy állítólag Bábolna a Pettkó-Szander Tibor ...suliban van ilyen.Rá kerestem a honlapra de viszont ilyet nem találtam.Link: [link]
Vagy valaki tud olyan sulit ami lovas szakmát ad érettségivel?
AZ EGÉSZ ORSZÁG TERÜLETÉN ÉRDEKEL :)
2014. ápr. 12. 16:34
11/11 anonim válasza:
A győri Veress Péter Mezőgazdasági Szakközépiskola is ad érettségit, de ott nagy esély van rá, hogy nem sokat fogsz foglalkozni a lovakkal, vannak persze olyan emberek ott, is, akik országos bajnokká növik ki magukat lovaglásban abban az iskolából, de pl. az unokatestvérem ott végzett lovász szakon, és gyakorlat helyett szemetet szedtek, gazoltak, meg minden, ami oda nem illik... A bábolnai Pettkó-Szandtner Tibor Szakképzőről annyit, hogy ami Mezőhegyesen, Kisbéren, és ott Bábolnán, meg még Ölbőn, és Kisbábolnán van hozzá tartozó lovas dolog, az mind ezé az iskoláé. Talán a legismertebb lovasiskola Bábolnán, az edzők, és a lovak is, tényleg minden tökéletes, és a legjobb magyar lovasoknak is általában innen indul a karrierje... De az osztályokba, a 9.-esek még rendesek, és érdeklődők, 10. osztálytól felfele szinte mindenki buta, mint a föld, cigiznek, és sorra bújnak ágyba különböző emberekkel, és gyakoriak a nagyon elkényeztetett pics*k, akik még életükbe nem láttak lovat, de 200.000 Ft-os kobakjuk van, mert apuci ismert lovas ember... Így az osztályokban maximum 5-6 normális van, a többit hagyjuk, de tényleg minden perfect, a diákokon kívül....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!