Milyen gerincvédőt vegyek hobby lovagláshoz?
Pályára szerintem csak akkor kell, ha nem érzed magad biztonságban a lovon. Még mindig kényelmesebb, mint egy kerekesszék. Én terepre járok, főleg military és távlovaglásra edzek egyedül, ezért én viselek, de csak egy sima motoros gerincvédőm van.
Nem pont ez, azt sem tudom már, hogy milyen márka, de ilyesmi. Azt tudom, hogy olcsóbban hozzájutottam motoros ismerőstől, mintha lovasboltban vettem volna.
Hali !
Az egyik tanítványom síeléshez gyártott gerincvédőben lovagolt. Ne kérdezz márkát,sajnos nem tudom már megmondani,de teljesen passzolt a gerincvonalán végig,és flexibilis ezen felül.Nem gagyi cucc volt,Ők megtehették a drágább dolgokat is.De szerintem ilyen veszélyes sportnál alap,hogy az anyag kibírjon egy esést.Sajnos láttam már kettétört Fouganza kobakot .
Nem feltétlen kell a sportnak megfelelő "páncélt" magadra venned,ha egy másik ,hasonlóan lazaságot kívánó sportág védőfelszerelését is ugyanúgy tudod használni.Persze bukósisak ,kobak helyett kizárva..azt csak hagyma pucoláshoz!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!