Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Van itt valaki, aki Daslö...

Van itt valaki, aki Daslö szintetikus nyerget használ vagy használt?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a nyeregről? Milyen gyakorisággal használjátok? Mennyire kényelmes a lónak?
2014. márc. 25. 23:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem Daslö-Tattini szintetikus nyergem van. Két éve vettem, használtan, és nagyon szeretem! Heti négy alkalommal minimum használom. Nagyon kényelmes, jó a lovamra is, meg másik lóra is tettem már, rá is jó volt.

Ha tönkremegy, én újra ilyet fogok venni, mert nagyon szeretem. Csak vigyázni kell rá, meg egy idő után kikopik a térdénél.

2014. márc. 26. 10:29
 2/4 anonim ***** válasza:
abba tanultam meg lovagolni, szóval volt használva egy héten legalább 4-5x, a legtöbb lóra jól illeszkedett, kényelmes volt, nem tudom mennyi idő lehetett, de kopás nem volt rajta szinte semmi. szerintem jó kis nyergek :)
2014. márc. 26. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:
A lovardánkban van egy, én nagyon szeretem, kényelmes, a szintetikus velúr meglehetősen nagy biztonságérzetet ad. Én is ilyet szerettem volna venni, csak egy korábbi kérdésnél válaszolták, hogy nagyobb testsúlynál, rendszeresen használva törik a váz. Ez kicsit elrettentett. De ha mondjuk 60kg lennék tuti vennék egyet.
2014. márc. 26. 20:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2014. márc. 26. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!