nehéz megérteni h felesleges egy kezdő lovast összezavarni? Szerinted egy kezdő érzi ? Mindenhol azt fogja tanulni hogy külső váll.. Sehol nem fog belső vállat hallani.... De ugye az aki ráenged a külső szárra,belső vállat figyeli az marha nagy szakértő lehet.. De ezen az oldalon már ha másért nem is ,de csak az ellentmondás kedvéért is mást kell állítgatni.... Nagy hozzáértők.. Megse fordult az okos kis fejedben hogy te tadnultad szarul,mi? Majd nézd meg hány helyen tanítják a belsőt.... Eddig egy értelmes kommented nem volt,csak a "hangod" hallattad.
Kérdező: annak hiszel akinek akarsz,majd úgyis meglátod hogy kinek van igaza
2014. márc. 27. 08:12
12/18 anonim válasza:
Ha a belsőt nézi, még meg is érti, hogy arra kell könnyíteni, hiszen a cél, hogy arról levegye a terhelést. Ha ez szerinted túl sok információ egy kezdőnek (mármint hogy értse, mit miért csinál), hát, akkor nem tudom, téged hogyan tanítottak.
2014. márc. 27. 09:31
13/18 anonim válasza:
nem csak engem,hanem minden lovardában,mindenkit így tanítanak. Ez egy alap dolog. Te ezt a tanyalovagláson máshogy csinálod mert úgy döntöttél,azért nem kell másnak is úgy megtanulnia..
2014. márc. 27. 09:49
14/18 anonim válasza:
nem tök mindegy, hogy melyiket nézi, de most komolyan? ez olyan, mintha arról kéne megtanulni, hogy melyik a bal és a jobb, hogy a balon van a karóra, de valaki arról tanulná meg, hogy a jobbon van egy anyajegy.
most ha te eljössz és nézed, hogy hogy lovagolok nem fogod tudni, hogy én mi alapján ügetek jó lábon...
ezen az oktatás során szerintem ha valaki mindig jó lábon üget nem fognak rugózni...
2014. márc. 27. 18:35
15/18 anonim válasza:
ja, továbbá ha kezdő lovas attól még nem hülye, ugyanúgy meg fogja érteni, mintha tudna lovagolni, hogy akkor kell kiemelkedni, amikor a belső lába éppen dobbant, ami ugyanaz, minthogy a külső lába éppen a levegőben van és lendül. ennek megértéséhez se rajtengedély vizsga, se 15 éves lovas tapasztalat nem kell... max 8 általános, de még inkább józan paraszti ész.
2014. márc. 27. 18:37
16/18 anonim válasza:
DE legalább ne lennél büszke arra ,amit nem tudsz ,csak szarul.... Ezek a hozzáértés nélküli random lovaglások olyanok kb mint b*uzinak lenni.... Egyre inkább elfogadottak a szakmában,de még mindig szarok..
2014. márc. 27. 19:47
17/18 anonim válasza:
Csak hajtogatod, hogy szar, szar, a lovas meg helyes lábra üget, úgyhogy szerintem add fel.
2014. márc. 27. 20:03
18/18 anonim válasza:
Te meg hajtogatod ,hogy jó,közben a lovas meg szarul tanulja meg,szerintem add fel.) Kaptál bőven esélyt a múltkori kérdésnél is,csak a hülyeséget hajtogattad. Befejeztem veled/veletek,aki hülye haljon meg
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!