Ezekből a könyvekből készült film? A könyvek címeivel nem, de más címen esetleg?
Figyelt kérdés
Lucy Daniels: A világ legkedvesebb állatai: Pónik, azon belül is Öreg póni új gazdája, Az utolsó remény, Édes Charity.
Tanárnő vagyok és bevittem a gyerkőcöknek néhány könyvet, amiket ha elolvasnak és olvasmánynaplót készítenek, jutalom 5-öst kapnak magyarból. Gondoltam, nagyobb választék vonzóbb, mintha egy kötelező olvasmányt adok 4. osztályban. A könyvek nagy sikert arattak, megígértem nekik, hogy utána nézek, hátha van film is, akkor azt év végén megnéznénk. Egyelőre semmit nem találtam, ti tudtok valamit? Esetleg ugyanennek az írónak van egy Jess, a skót juhász szorozata is, ha arról tud valaki valamit, azt is nagyon megköszönném :)
2014. márc. 23. 18:52
1/2 anonim válasza:
A fekete szépség biztos tetszene nekik, film is készült belőle.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Már én is gondoltam arra, hogy valami jó kis lovas filmet nézünk, ha nem lesz más. Lovas vagyok, magam is jópár jót láttam, van választék, csak megígértem, hogy utána járok, de nem találtam semmit. Gondoltam hátha itt valaki tud valamit :)
2014. márc. 24. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!