Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogyan kell használni a...

Hogyan kell használni a patazsírt?

Figyelt kérdés
Van aki azt mondja, hogy nem szabad sokszor egymás után alkalmazni, van aki azt mondja lehet. Illetve abban biztos vagyok, hogy csak tisztított patára lehet használni, de azt meg kell várni, hogy a pata lemosás után megszáradjon, vagy le lehet törölni, vagy vizesen kell rákenni? Illetve ha valóban nem lehet rendszeresen alkalmazni, akkor hogy, pl.: heti 1-2 alkalom?
2014. márc. 18. 17:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Heti egy-két alkalom jó. Vizes patára kell kenni, hogy benn tartsa a nedvességet a patában. Szárazra azért nem szabad mert akkor kinn tartja, nem engedi bejutni, tehát szárítja a patát.
2014. márc. 18. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Elárulom,ha mindennap használod akkor sem lesz semmi baja.... Vizes patára kell
2014. márc. 18. 19:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. márc. 18. 19:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Én nyáron minden nap használom, mert a szárazságtól nayon repedezik a pata, főleg ha nincs patkolva a paci. Télen a kinti paciknak elég 2 hetente, viszont a boxban lévőknek hetente szoktuk, mert nyilván trágyázás előtt állnak a trágyában.

Le szoktam mosni a patát, aztán várok pár percet, hogy ne legyen teljesen vizes, vagy kicsit letörlöm. Bekenem a patát, aztán egy fél órát marad kikötve a paci, mert az alom könnyen leszedi a zsírt vagy az olajat.

E.

2014. márc. 19. 09:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részletes választ!
2014. márc. 19. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!