Belga lóval foglalkozó embereket ismertek?
Figyelt kérdés
Régóta dédelgetett álmaimat kezdtem el nemrégiben a teljesítés fázisába emelni...ezek közül az egyikhez kérném a segítségeteket...Hidegvérű belga ló....Hmmm...régóta szeretnék egyet, csak nem tudom, kihez fordulhatnék ez ügyben...próbálkozásaim már voltak, több-kevesebb sikerrel, de inkább kevesebb...minden segítséget/infót előre is KÖSZÖNÖK!2014. márc. 3. 23:53
1/5 anonim válasza:
Itt van egy tisztavérű,esetleg érdeklődj,hívd fel a gazdáját,honnan van stb.. Ha gondolod,erről a lóról is kérhetsz képet :)
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A lovasok.hu volt az első, ahol keresgéltem, ott már mindenkivel "beszéltem", inkább kevesebb, mint több sikerrel. A jófogás.hu-n találtam egy illetőt, aki segítőkésznek tűnik, de nem látok át a telefon túloldalára, így igyekszem minél több információt gyűjteni.
A batatanya.hu weboldalt köszönöm, fel fogom venni velük a kapcsolatot, és ott leszek áprilisban a rendezvényen!
Aki még tud, kérem, és köszönöm; segítsen!
2014. márc. 4. 20:34
4/5 gergo1998 válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon kedves vagy!
...bár már őket felkerestem, de KÖSZÖNÖM! :-)
2014. márc. 16. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!