Én nem értem ezeket a mai lóárakat... 200ért kupectől veszel 0-ásat, 4-500ért már akad aminek papírja is van, esetleg még be is van rendesen lovagolva, amelyik meg már látott egy 1m-es akadályt már 7-800 ezertől indul.
Én egy korrektül belovagolt lóért sokkalom az 1 milliót attól függetlenül, hogy sportló.
Amúgy nem tűnik rossz lovacskának, ki kell próbálni, hogy mit tud.
Elég sokért mennek mostanában a lovak (vagy legalábbis hirdetik őket). 2-3 éve 300 körül már korrekten belovagolt lovakat lehetett kapni, lovas, akadály feletti fotókkal, videókkal, stb.
Mivel nem tudjuk, mit tud a ló, így nem tudjuk, miért kérnek érte ennyit. Fel kell őket hívni és megkérdezni. Az is elképzelhető, hogy az eladó komolyan veszi a hobbiló fogalmát és tényleg jól képzett, bombabiztos, tapasztalt jószág. Akinek ennyi pénze van lóra, azt úgysem egy hosszú leírás fog meggyőzni a vásárlásról.
Gyönyörű ló, és olyannak tűnik, aki nem csak hobbira jó.
Ha neked csak hobbira kéne, akkor érdemes lenne kevésbé "puccos" jószágokat is nézni, vagyis ami olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!