Lóvételben kérném a segítségeteket. Persze csak azét, aki jó szándékkal van felém :-) Vajon van ilyen?
Figyelt kérdés
Elidősödött lovam trónörökösét keresem. Tőle nem szeretnék picit, mert megvannak már a saját bajai (a tulajdonomban pedig csak 3 éve van)...nem ugratni, galoppozni akarok, csak kellemes terepezgetésre keresek...sokféle merész ötleteim vannak, bár ezek még csak ötletek, nem konkrétumok...ami biztos, hogy hidegvérűt (melegvérűből max. Fríz) szeretnék...rengeteg lóval foglalkozó embert megkerestem, de én még több alternatív utat akarok, hogy mikor eljön az idő, tudjam a kérdésemre a tökéletes választ: őt veszem meg...2014. febr. 19. 21:21
21/22 anonim válasza:
nekem minden ló, ló. Hiszen pónim is is van, nem számít milyen magas milyen színű milyen nemű akkor is imádom mindegyik lovam! :)
22/22 A kérdező kommentje:
Kedves 20.!Köszönöm a segítséget, de tudod, ha pl. tenyésztőt találnék, akkor most kell ahhoz pociba kerülnie a csikónak, hogy jövőre vihessem, ezért is nem érzem korainak. Épp találtam egy eladó belgát (1. link), aminek a pociában ott az utód, és lehet (?!), hogy ő lesz az én babám! De persze ez csak egy nagy TALÁN...én nem hirtelenjében akarok dönteni, hosszasan fontolgatom, hisz nem 1-2 évre, hanem 40 évre tervezek vele...de ha végig olvasod figyelmesen a kérdésem kifejtését, akkor láthatod is, hogy többféle lehetőséget akarok, hogy később a választhassak...de továbbra is szeretettel várom a hasonlóan jó szándékú segítségeidet, mert én ezekből is tanulok!
2014. febr. 20. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!