Ilyet használt már valaki? Vélemény?
Előző vagyok, a decahlonos alátét alatt erre célzok: [link]
Én konkrétan ezt használom, illetve van egy sima, fekete zselém, az annyira nem emeli el a nyerget a lótól mondjuk.
Nekem volt ilyenem és pár használat után olyan mint a papír... nem ajánlom!
Viszont az olcsó gagyi műszőrmét sem. Ha már pénzt adsz ki rá, akkor vagy eredeti zselét, vagy bárányszőrt vegyél- vagy ennek kombinációját. Ezek a legjobbak.
Poliuretánból készült, tehát műanyag. Az más kérdés, hogy mennyire rugalmas, ahhoz látni kellene.
Jó lenne tudni, mire kell. Jó a nyerged, kérdező vagy töri a lovat? Ha jó, akkor inkább vennék zselés vagy szivacsos alátétet, csupán a kényelem kedvéért, ha meg em jó, azon nem segít az alátét, csak még szűkebbé teszi a nyerget.
De ha nem is láttad, akkor minek szólsz bele? " Kemény, szilárd műanyag"... Semmi köze a kemény szilárdhoz! Ha láttad volna tudnád, hogy szivacs szerű! Talán tapasztalattal kéne okoskodni!
Viszont tényleg nem a legjobb megoldás, de ennek ellenére, messze nem kemény anyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!