Sötét pej lóra szerintetek barna (sötét ) vagy fekete cuccokat (nyereg, kantár. Stb. ) vegyek?
amelyik neked jobban tetszik, sőt, ha mindkettő megfelel neked, akkor szerencsés helyzetben vagy, mert színtől függetlenül kereshetsz nyerget és ha megtaláltad álmaid (és a ló álmai) nyergét, akkor színben ahhoz passzoló kengyelszíjat, kantárt vehetsz.
(én magam barna párti vagyok, pedig a feketével egyszerűbb, ott a nyereghez bármilyen fekete kengyelszíj, kantár passzol, a barnánál árnyalatot is kell egyeztetni és feketéből eleve nagyobb a választék)
Most vennék majd egy kentaur ugrónyerget,csak azt nem tudom milyen színű legyen.Eddig nekem a régi nyergem barna volt.
És most azon gondolkozom hogy most fekete vagy barna legyen.:-)
Ne a külsőre menj hanem hogy jó minőségü legyen és kényelmesen ülj benne akár keményebb vágtáknál is:)
A színt a lovak se nézik:))
Persze ezért a rózsaszín furán nézne ki rajta:)
Gondolom hobby ugri-bugrira. De tényleg a színe és nem a használhatósága a lényeg?
Ne legyen rózsaszín és ennyi. Nem a küllem a lényeg, hanem a használhatóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!