Fjordot tarthatok?
Figyelt kérdés
Szóval már régóta járok lovagolni,és van tapasztalatom a lovakhoz,és szeretnék egy fjordot, mert nagyon tetszenek. De viszonta fjord ugye kisló, és én most 13 éves vagyok, kb. 154 cm, de a ló 30 évig elél, vagyis mikor én 17 leszek 160-70 cm megnövök.. Elbír engem akkor is Mert én nem akarnék lovat váltani. Esetleg ha tudtok pár tapasztalatot írtok a fjord kislórol?2014. jan. 26. 12:50
1/3 anonim válasza:
Amikkel találkoztam, ők szimpatikusak voltak, volt bennük azért egy kis huncutság, de a kontrollálható mértékben.
160-170 cm-rel még szerintem el lehet lovagolni egy fjordot, kivéve, ha nagyon túlsúlyos vagy. Erős kislovak :)
2/3 anonim válasza:
Amikkel én találkoztam eddig többségében elég nagy "bajkeverők" voltak. :D Az ő testsúlyának a 20%ánál ne legyen több lehetőleg a te súlyod, akkor kényelmesen elbír.
Bár ez a mondatrész, hogy "van tapasztalatom a lovakhoz" nem igazán tűnik helytállónak a leírás alapján. :)
A lovakhoz és a lovagláshoz fontos az alázat...aki azt mondja, hogy ért hozzá, az általában semmit se tud valójában. :)
3/3 anonim válasza:
Nekem fjord lovam van, ő személy szerint nagyon bújós, ragaszkodó, szívesen dolgozó lovacska, de azért benne van a huncutság a szemében. :) Én 172 centi, 55 kg vagyok, 17 éves, nem hiszem, hogy baj lenne belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!