Szerintetek megéri újra elkezdeni lovagolni járni?
Szervusz!
Én voltizsáltam a kezdetekben, majd díj-ugrattam, de nem szerettem annyira, így pár évre felfüggesztettem...csak a lósimi és a lópuszi volt a sláger...majd olyan 8 éve találkoztam egy családdal, akik hobbiként, dísznek vettek egy akkor 19 éves lovat...elkezdtem vele terepen menni...ma ennek a pacinak a büszke tulajdonosa vagyok, és imádok vele lenni! Rájöttem, nekem a terep és a túralovaglás a legjobb hol a hátán ülve, hol mellette sétálva!!!CSINÁLD, CSINÁLD, CSINÁLD ÉS CSINÁLD!Jót tesz a léleknek a lóval való mindenféle tevékenység! Még az is jó, ha csak elmész vele "pórázon" sétálni! Élvezd, és érezd jól magad! Ezt tartsd észben!...ja, és szerintem akkor fogsz minden pillanatban bűntudatot érezni, hogy nem a lovakkal vagy, ha megtaláltad a neked való lovas foglalkozást, legyen az bármelyik féle/forma!
Az "nem számít", hogy milyenek a lovak, jó lovas mindent megül. :D
Én most kezdtem újra bele egy év kihagyás után, most van a lovam abban a korban, hogy elkezdjék belovagolni, úgyhogy én is szoktatom vissza magam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!