Mit javasoltok? Az egyik kancám iker vemhes.
Figyelt kérdés
Ma volt kint az állatorvos a tanyámon lévő egyik lovamhoz ugyanis 10 hónapos vemhes és ultrahangot csináltak neki.Kiderült hogy ikercsikókat vár,két kancát.Ha meg ellik akkor az egyiket vegyem el tőle és én neveljem föl,vagy nyugodtam hagyjam nála mind a 2-t és ugyanúgy föltudja nevelni ő is.De nem szeretném a kancám tönkretenni a 2 kis csikóval.MÉG NEM VOLTAK IKER CSIKÓIM!!2014. jan. 18. 21:46
11/26 A kérdező kommentje:
Természetesen.!
2014. jan. 19. 18:03
12/26 A kérdező kommentje:
Azt hiszem pár nap és meg ellik.Ahogy észre veszem rajta nem sok van neki hátra.Épp hívtam egy másik állatorvost és mondta hogy mivel ikrek és kancák is ez természetes hogy hamarabb fog meg elleni.:(
2014. jan. 19. 18:28
13/26 anonim válasza:
remélem mindannyian jól lesznek puszilom a kismamát, és kitartást kívánok az elléshez. kívánok minden jót és remélem hogy minden rendben lesz!
14/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.!!! Ha meg ellik és minden rendben megy akkor küldök róluk képet.!!
2014. jan. 19. 20:11
15/26 anonim válasza:
Az jó lesz.Milyen fajta a kanca?
16/26 A kérdező kommentje:
Kisbéri félvér.!
2014. jan. 20. 17:15
17/26 anonim válasza:
Drukkolunk és várjuk a képeket :)
18/26 A kérdező kommentje:
Okés.okés.Szerintem pár napja van a kicsikémnek.
2014. jan. 21. 16:00
19/26 A kérdező kommentje:
Meg ellett a másik kérdésemben képeket is találtok róla.Tünemények gyönyörűek és egészségesek mind a 3-an.Két kis kanca lett.:)
2014. jan. 27. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!