Holtudnék ilyet olcsóbban venni?
Kerestem KLP-nál de ott 14.000 :/
ezt a marvédőt keresem olcsóbban nembaj ha használt de olcsóbblegyen és használható (?)
nap mint nap használom ezt a fajta marvédőt. igen fiatal a lovam amit LOVAGOLOK .sajnos nem az enyém, bármikor elvihetik és nem saját nyeregbe lovagolok. sovány volt a ló kivolt csapva legelőre csikójával ott ahonnan elhoztuk. mostmár kezdi összeszedni magát immáron csikó nélkül.
A fekete nyereg emelő nemjóneki ugyan úgy feltöri. csak ilyennel jó de az se a sajátom és beszeretnék szerezni egyet. akármilyen nyerget raktam rá egyik sem volt jó a marjára :/ (természetesen külömböző nagyságú markamrával rendelkező nyergek voltak). zselét is próbáltam az sem jött be :/
Soktudással és tapasztalattal rendelkező ismert lovas ajánlotta, hogy neki bevált. hát nekünk is:)
Köszönöm a válaszokat!! :)
Várom a továbbiakat hátha rátalálok a nagy"szerelemre" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!