Nem éretem ez mit jelent?
Sztem azért ide tette fel ezt a kérdést, mert egy lovas játékról van szó :D amúgy igen, 256 MB-ra van szükséged, hogy elinduljon a játék, de neked csak 80 MB van a gépeden.
Nézd meg mennyi szabad hely van a gépeden és töröld azt, amire nincs szükséged.
A RAM nem egyenlő a vincseszteren tárolható adatok mennyiségével, hiába töröl programokat, nem evidens, hogy több RAM áll majd rendelkezésre.
Az újraindítás amúgy jó lehet, főleg hibernálás után egy-két oprendszer hajlamos fura adatokat közölni. Meg persze nézd meg, hogy egyáltalán mennyi RAM-od van összesen.
Az a vicces, hogy az emberek 2014-ben semennyire se vágják, hogy a gépükben mi micsoda...
Emberek: a háttértároló (winchester, merevlemez, vagy akármilyen néven említhetjük) NEM egyenlő a RAM-mal. A RAM a memória. Ahol futás közben tárolódnak a programok adatai. A RAM kikapcsoláskor teljesen üres lesz, a háttértárolón levő adat pedig ugye megmarad.
No, a háttértároló az, amiről uninstallálással eltávolíthatjátok a programjaitokat, ez a RAM-ban szabadon lévő helyet csak abban az esetben csökkenti, ha esetleg az adott programból volt futó példány. A RAM-ból való eltávolításhoz azonban nem kell a winyóról törölni a programot, bőven elég, ha leállítjátok.
A RAM-nak van egy mérete. Attól függ, hogy mennyit vettél. Az operációs rendszer (amit nem tudsz leállítani) és a futó programok belepakolgatnak dolgokat. Így valamennyi hely foglalt, és valamennyi maradt üresen. Ez a program most 256MB szabad memóriát igényel a futásához, de neked csak 80 maradt az oprendszer meg a futó programok cuccai után üresen... Megoldások: futó programok leállítása, újraindítás, és ha így se megy, akkor több memória vásárlása.
Akik értenek hozzá, azoktól bocs, hogy elég pongyola voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!