Mi a véleményetek a szőrmés ínvédőkről, bokavédőkről?
Figyelt kérdés
Műszőr, és valódi egyaránt...
Elsősorban az érdekelne, hogy nem túl meleg e a lónak.
2014. jan. 2. 15:11
1/5 anonim válasza:
Főleg versenyre ajánlom mert gyorsan koszolódik (főleg a fehér..) érdmes olyat venni ahol cserélhető a bélés.
Nem meleg a lónak, nem töri fel a lábát teljesen jó. De ezek helyett a dechatlonos vacakok helyett inkább nézz valami minőségi terméket (pl eskardon) ha már ennyit költesz rá legalább jó legyen.
2/5 A kérdező kommentje:
én se szeretem a decathlont, csak hirtelenjében ezt találtam. A műszőr is megfelelően szellőzik? Otthoni használatra kéne, így az eskadron most nem fér bele, pedig tudom, hogy nagyon jók :S
2014. jan. 2. 15:55
3/5 anonim válasza:
Műszört még nem probáltam, de nem lehet vele gond szerintem..
4/5 anonim válasza:
Otthoni használatra én nem használnám, max két használat után összetapad-ragad az egész, kezelhetetlenné válik teljesen, és bűn koszossága miatt folyamatosan igénytelennek tűnhet. Mondjuk egyébként se éreztem még késztetést soha, hogy bárányszőrrel vonjam be a fél kantáram, kötőfékem, ínvédőm/bokavédőm, nyeregalátétem, és társait, de a lovamnak soha semmi baja nem volt mégse.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem vonok be mindent bárányszőrrel. Egyszerűen így tudnám megjavítani az amúgy használhatatlan ínvédőm. Nem giccs, hanem pénz kérdése. de a ló lábának nem akarok ártani.
2014. jan. 3. 19:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!