Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lovaglástól lehetek jobban...

Lovaglástól lehetek jobban csámpás?

Figyelt kérdés
2013. dec. 27. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem.

De ha leesel es sulyosan serulsz, akkor ugyanannyi az eselyed a tolokocsira, mintha mondjuk tornasz vagy ejtoernyos lennel es a nyakcsigolyad torik.

2013. dec. 27. 22:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha hátra vonatkozik a kérdésed, akkor nem, mert a lovaglást kiváló tartást ad, de lábra nem tudom.
2013. dec. 27. 22:53
 3/8 A kérdező kommentje:

Első! Nem tudom, miért írtad a "nem"-en kívüli részt. Ha azért, hogy bebizonyítsd, hogy veszélyes vagy ilyesmi, akkor felesleges, mert 10 éve lovagolok, és már voltam is 'miatta' kórházban. Szerencsére csak agyrázkódással. Nem azért kérdeztem, mert ha esetleg a lovaglástól lehetek csámpás, akkor nem fogok. Csak azért, mert ma mentem anyukám előtt és megjegyezte, hogy nem is tudta, hogy ennyire csámpás vagyok, ezért feltettem itt ezt a kérdést. Ha pedig semmi ilyesmiről nincs szó, akkor vedd figyelmen kívül amit írtam.

Második: a lábra gondoltam és azért köszi!

17/L

2013. dec. 28. 00:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha rosszul lovagolsz, lehetsz. Mert az ember lába hajlamos O alakba görbülés helyett combból kifordulni, amikor arra a nagy dagadt izére felülsz. Ilyenkor a lábfej kifelé áll, szinte merőleges a ló hossztengelyére. Ha nem szól senki, hogy ez így nem jó, megszokhatod...
2013. dec. 28. 13:54
 5/8 anonim válasza:
Milyen dagadt izére.???? ember fékezd a szád.!! én is csámpás vagyok de nem a lovaglástól nekem attól csak jobb lett amugy meg csak oda kell figyelni egy kicsit rá ennyi az egész.:)
2013. dec. 28. 15:57
 6/8 anonim ***** válasza:
dagadt izé biza. másfél évig tartott, mire az izületeim és a szalagjaim nagy nehezen fel tudták venni a gömböc formáját, és többé-kevésbé helyzetbe tudtam forgatni a lábam. Natürlich addig szó sem volt lovaglásról, maximum lovon zötyögésről. Meg is mondta a Feri bácsi, hogy oly ügyesen lovagolok, mint egy zsák krumpli. :) Hát ez van, babám. Minden normális állat lapos, a kutya, az ember is, a ló meg virsli alakú. Olyan, mint egy óriási porszívócső. Vagy egy töltött zokni. Ha előlről nézed, akkor meg mintha egy cseresznyét látnál. Előlről nagyon csúnyák a lovak.
2013. dec. 28. 19:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lehetsz jobban csámpás a lovaglástól, évek óta lovagolok és nem tűnt fel, sem nekem, sem a környezetemnek, hogy elcsámpásodtam volna :P

Atyaég! Ha a hülyeségtől nőni lehetne kedves válaszoló, te ülve csókolgatnád a holdat! :/ Nagyon részeg lehettél, amikor ezeket írtad.

"Minden normális állat lapos, a kutya, az ember is, a ló meg virsli alakú. Olyan, mint egy óriási porszívócső. Vagy egy töltött zokni. Ha előlről nézed, akkor meg mintha egy cseresznyét látnál. Előlről nagyon csúnyák a lovak."

Ott már bajok vannak, ha a virslit, a cseresznyét, a porszívócsövet és a töltött zoknit is lónak látod. Menj orvoshoz, hidd el, akkor nem lesznek ilyen problémáid, hogy összekevered a dolgokat.

2013. dec. 28. 21:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem kellenek tudattágító szerek egy pár hasonlat felállításához, mint nektek, üres fejű tévénézőknek. Az én szellemem lángpallosként világít az éjszakában, és megmondom a tutit: a ló túl széles a lovagláshoz, akinek nincs O lába, csak igen nehezen tudja ráerőszakolni magát úgy, hogy ülése us legyen, a lábfeje se forduljon ki, és mégy a kengyelbe is tudjon terhelni.
2013. dec. 29. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!