Ez állatkínzás! Nem lehetne valamit tenni? Rendőrséghez fordulni vagy ilyesmi?
Ki kell hogy ábrándítsalak: a rönkhúzás nem állatkínzás. Állatkínzás, ha az állatot teljesítőképességének túlépésére kényszerítik vagy nem megfelelően tartják. Ebből a 3 és fél perces videóból egyik sem derül ki: lehet hogy utána/közben pihentették, és nem is néz ki alultápláltnak a ló.
Valóban durván utasítják a lovat és felmerülhet hogy esetleg (szakértelem hiányában) túlerőltetik az állatot, de ez a videó nem bizonyít ilyesmit.
Igaz, a rönkhúzás nem állatkínzás. De én ezt betiltanám. Semmi értelme. Utálom mikor így bánnak a lóval. Én is elszörnydtem a videó láttán. Azt nem értem hogy ezt miért kell feltenni youtube-ra?!
Sajnos ez ellen nem tudsz mit tenni, max azt hogy megmondod a véleményed.
Mocsok cigánynak nem való ló, mert nem becsüli meg. Látszik, hogy ennek a lónak ez a teher sok, ha lenne párja már egy fokkal jobb lenne a szituáció. Az ostor túlzott használata miatt egy legszívesebben egy vasvillát dugnék az illető mocsok seggébe.
Ráadásul megnehezítik a dolgát, ha már nagy nehezen elindult akkor ne állítsák meg 5m-ként, mert a teher megindítása a legnehezebb. Az sem tetszik,hogy össze-vissza rángatják szegényt.
Véleményem szerint.. ez hamarabb állatkínzás..
Jabocs.. tényleg nem kinzás 2 évesen versenyezni..:')
láttál már 10éves galopplovat..énse nagyon..lefutott/nem jól fut= kóóbi. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!