Mire költsek 30 ezer forintot?
Figyelt kérdés
Az lenne a lényeg, hogy a szüleimtől egyik karácsonyi ajándék ként kaptam 30 ezer forint értékben horzés vásárlás utalványt. Ti mit vennétek belőle?2013. dec. 24. 22:17
11/19 A kérdező kommentje:
Hát, igazából határidő nincs a levásárlására, eladni meg nem szeretném. Még az a kérdésem lenne, hogy a horze.hu-n ugye nem minden van fönt? Mármint ugye a boltban több dolog van?
2013. dec. 25. 23:30
12/19 anonim válasza:
Ha nincs még, és amúgy télen is rendszeresen lovagolsz, vehetsz téli lovaglócsizmát, lovaglókabátot, egy jobb kobakot, lovaglónadrág a szekrényben sem kér enni, tehát vehetsz azt is, ha a mostani tönkremenne, legyen másik...
13/19 anonim válasza:
nemár csak van valami amid még nincs és kéne venned:DD
amúgy igen, a horze oldalán nincs fönt minden, sőt..! inkább menj el a boltba és ott nézd meg, biztos találsz valamit:)
14/19 A kérdező kommentje:
Holnap megyünk apával, és hát nem is tudom... talán egy bőr lovaglócsizmát fogok venni belőle, mert most az a gagyi dechatlonos van:) de azért még jöhetnek a válaszok:)
2013. dec. 26. 22:47
15/19 A kérdező kommentje:
na jó, megvan:) Egy bőr santiago női csizmát kaptam. Kicsit többe került (42 ezer ft), de apa kipótolta:)
2013. dec. 27. 12:52
16/19 anonim válasza:
[link] ez?:) jó választás, ez nagyon jó lehet:)
17/19 A kérdező kommentje:
yepyep:)
2013. dec. 27. 22:57
18/19 anonim válasza:
Nagyon jó fej apukád van! :-) Használd egészséggel a csizmát! :-)
19/19 A kérdező kommentje:
igen és köszi:)
2013. dec. 29. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!